Recent arTz

Apr 27, 2009

HENSHIN!!

Selepas brsusah payah, akhirnye brjaye gak blog ni mng'henshin'kan dirinye kepada template yg lbh baek...
blogger-emoticon.blogspot.com
pd mulenye aku tlh mmbuat ksilapan yg sama spt org yg bru nk blaja tuka template iaitu kehilangan gadget mase tuka template....

(wlaupon eida dh bg peringtn sblum nih)blogger-emoticon.blogspot.com



jenoh aku btolkan sume tu pg td smpai xsdr dh brape jam masa aku lalu cmtu jek...huhu...blogger-emoticon.blogspot.com

akhirnye sume kmbali kpd asal....blogger-emoticon.blogspot.com


p/s: x kpd asal sgt sbb gadget yg xslalu gne dh diremove...

6 comments:

kiko kiki.lala said...

oh tahniah2 diatas kejayaan anda ye~~~

eida said...

hensem2!

caya la ko!

tu la..len kali kena ingat juga ajran aku..

wakaka!

**ajaran ke?**
maaf tersesat!

:: FaE-ZaH :: said...

wuhuu tahniah arep....
len kali ko jgn luper pesanan ustazah eida tuh....
padahnyer ko kene bekerja keras membetulkan balik suma tuh...hakhak

ArM said...

to kiki lala~:
tq2~
dh tuka layout ni rajin2kn dirimu visit yerk...
kui3~

---------------------------

to eida:
layout je ke yg ensem?
aku xensem kew...kui3~
tula akibatnye xdgr ckp ustazah...
mnyusah kn diri...huhu...
moral of da story dgr la ckp ustazah eida...

---------------------------

to iza-chan:
aku dh dgr dh sbnrnye...
sblum aku upload template bru ni aku dh siap2 save template yg lame tu kt pc dh...
aku ingt die save skali ngan sume gadget tu...
rupe2nye x sama skali...
bengong aku jdnye...huhu...

fawh said...

xpe2.
eida x ckp kawh ensem.
bia aku ckp kn.
ensemlah arep!
XDD

ArM said...

haha...
akhirnye ade jgk org yg brani kate aku ensem...
sape lg yg brani? XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...